Uusimmat kirjoitukset

Uusimmat kuvat

img_2307
img_2304

Blogin arkisto

Saimme pelipaidat

Lauantai 24.6.2006 - Hans


Iso-mami ja pappa ostivat meille pelipaidat. Nyt on meneillään jalkapallon MM-kisat. Minä sain Espanjan paidan, koska olen sieltä kotoisin. Italian pelipaitaa ei löytynyt sopivaa kokoa, joten Jens sai Brasilian. Kokeilimme heti painiottelua ja Brasilia oli ensin vahvoilla. Välillä kuitenkin Espanja pääsi niskan päälle. Teniikka vastaan voima. Jenskalla on massaa, jolla se yrittää jyrätä minua. Välillä Jens ottaa spurtin ja juoksee täysillä minua päin. Jens on saanut uuden lempinimen Jyrä.

Olimme juhannuksena maalla ja minä luikahdin pari kertaa aidan ali tutkimusmatkalle. Kerran otin Jenskan mukaan ja mami huusi meille lujaa "EI". Jähmetyimme tielle ja mami juoksi perässä. Jens ajatteli hieman harhauttaa ja putosi ojaan. Ojassa ei ollut vettä, mutta sähläri veljeni oli vähän ihmeissään kun tuli äkkipudotus. Mami on ylihuolehtivainen ja vahtii meitä koko ajan. Se pelkää, että yritämme syödä ampiaisia. Niin Jens yrittääkin.

Jens oppi "TÄNNE" komennon, minä taas en jaksa paljon totella. Menen minne lystää jos siltä tuntuu. Jens hyppäsi myös ensimmäistä kertaa sohvalle ja korvakin alkoi pysymään pystyssä. Siitä on tulossa iso poika. Minusta on kyllä kiva, että on veli. Kunhan ei yritä viedä minulta herruutta!


img_0734.jpg

img_0737.jpg

img_0738.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini