Uusimmat kirjoitukset

Uusimmat kuvat

img_2307
img_2304

Blogin arkisto

Viikko 26 Pikkupotilas

Keskiviikko 21.12.2005 - Hans


Jouduin vielä ennen joulua 21.12 lääkärin vastaanotolle HauMauhun. Minulla oli hammasrivistöt vähän sikin sokin. Kulmahampaita kaksinkappalein kuin maitohampaat eivät tahdonneet irrota. Mami ja iskä ajatteli, että pitäähän ne "legot" saada kuntoon puolivuotispäivän kunniaksi.

Kun huomasin mihin taas tultiin vedin hännän haarojen väliin ja korvat luimuun. Lääkäritäti pisti piikin pyllyyn ja minä huusin lujaa. Se kirveli. Mamille tuli kyynel silmään koska minua sattui. Pääsin Mamin syliin, rauhoittava aine vaikutti nopeasti ja olin ihan vetelä. Hoitaja otti minut syliin ja käski mamin ja iskän kahville. Sitten minut laitettiin unten maille. 6 hammasta poistettiin, jopas tuli taas tilaa suuhun. Sain herätteen ja olin ihan tokkurassa kun minut haettiin pois.

Kuvassa olen vielä ihan väskä ja tassussa side nukutus kanyylin jäljiltä. Äkkiä kyllä valpastuin, koska toimistollamme oli Luca-hauva. Pistin vähän vauhtia tassuihin ja painin Lucan kanssa. Koska en ollut saanut syödä aamulla ahmimme yhdessä Lucan kanssa ruokaa. Sairaslomalla pitäisi ottaa vähän rauhallisemmin, mutta en malttanut. Sain antibioottikuurin ja kipulääkettä. Pari päivää oli suu vähän arka, muuten meno entisenlaista ja vauhdikasta.

Jouluna oltiin monessa paikassa. Sain paljon lahjoja ja kinkkuakin maistella. Kun muut olivat joulupöydässä minä vahdin kinkkua keittiössä ja vinguin sille. Jos se olisi vaikka tipahtanut eteeni. Naantalissa nuohosin koko ajan lattioita ja pistin suuhuni kaiken mikä eteen tuli. Mami oli ihan hermona, että nielaisen jotain vaarallista. Leikin hippaa ja juoksin mamia karkuun aina kun se yritti saada suusta jotain pois. Uusin suosikkileikkini on kätkeä Dentastixejä ja namipaloja iskän kenkiin kotona. Kun tulimme kotiin löysi iskä kolmesta kengästä ylläreitä.


dsc02041.jpgKommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini