Uusimmat kirjoitukset

Uusimmat kuvat

img_2307
img_2304

Blogin arkisto

Viikko 24 Pikkuinen Joulupukki

Sunnuntai 4.12.2005 - Hans


Tällä viikolla olen vipeltänyt Joulupukki-takki päällä pitkin kaupunkia. Melkein kaikki ihmiset hymyilevät minulle ja huokailevat ihastuneina. On se vaan kiva tuoda ihmisille hyvä mieli näin joulun alla. Olen aloittanut uuden harrastuksen, nimittäin viherkukkien hoitamisen. Erityisesti Jukkapalmu on päässyt hellään hoivaani. Olen karsinut kuivat lehdet pois, vahingossa on lähtenyt muutama ihan tuorekin. 

Minussa on myös hieman vahtikoiraa. Olen päättänyt ilmoittaa koko rapun väelle kun lehdenjakaja yöllä kulkee rapussa. Jostain syystä mami ja iskä ei oikein pidä siitä kun hoidan tehtävääni keskellä yötä. He aikovat ehkä vuokrata minulle sitruunapannan. Onkohan se jotain hyvää?

Kuvassa poseeraan FC Venus-elokuvan julisteen edessä. Kävimme monta kertaa Biorexissa, koska siellä oli kutsuvierasnäytöksiä yrityksille ja olin siellä töiden merkeissä. Lähinnä edustustehtäviä ja työntekijöiden perään katsomista. Koska elokuva liittyy jalkapalloon oli Biorexissakin palloja. Eräs täti potkaisi palloa ja minä komensin, että ei saa koskea.


dsc01996.jpgKommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini