Uusimmat kirjoitukset

Uusimmat kuvat

img_2307
img_2304

Blogin arkisto

Viikko 22 Näin haamuja ja nostin ensilumilla jalkaa

Tiistai 22.11.2005 - Hans


22.11 Olin ekaa kertaa 6 tuntia yksin, kun muut olivat Viisi Tähteä lehden julkkaritapahtumassa. Täytin myös 5 kk silloin. Nukuin kiltisti ja olin niin innoissani kun mami ja iskä tuli kotiin. Peppu viisti maata ja loikin vuorotellen heidän syliin pusutellen ja näykkien. Mami meni päivittämään nettiä, koska uudet pr-kuvat olivat valmiit. Minäkin olen mukana yhdessä. Työhuoneessa on jotain outoa. Kerran aiemmin kävi aivan samoin. Minä tuijotin työhuoneessa kuin lumottuna yhteen kohtaan ja haukuin ja murisin. Mami kysyi, että mitä minä näen. Mami sanoo, että minä näen henkiä. 

Perjantaina olin aamupäivän yksin ja ajattelin vähän viihdyttää itseäni. Sain avattua eteisen liukuoven ja raahasin mamin ja iskän kenkiä eteiseen. Mami ihmetteli miten sen olin tehnyt. Kai nyt pikkukoiratkin liukuovia osaa avata. Olin vähän ärhäkällä tuulella ja nappailin nojatuolista sukkia. Juoksin karkuun ja härnäsin mamia kun hän yritti napata sukat pois. Minä olinkin nopeampi. Mami meni sänkyyn lukemaan lehtiä ja minä hypin sängyn vieressä. Mami nosti minut 7 kertaa sänkyyn ja joka kerta yritin purra mamia ja saalistaa mamin varpaita. Mami sanoi ettei ota minua enää tänään sänkyyn, mutta niin se vaan otti. Lopuksi menin mamin kainaloon nukkumaan.

26.11 tuli ensilumi ja minä poika nostin ensimmäistä kertaa jalkaa ulkona. Pari kertaa olen vähän fuskannut ja ottanut tukea toiselle jalalle katukivetyksestä. Tänään mami ja joku tuntematon setä nauroivat kun tein niin. Päätin, että seuraavaksi nostan kunnolla jalkaa niinkuin isojen poikien kuuluu.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini