Uusimmat kirjoitukset

Uusimmat kuvat

img_2307
img_2304

Blogin arkisto

Viikko 14 Tuhma lääkäri

Perjantai 30.9.2005 - Hans


30.9 mentiin taas HauMauhun. Sama täti otti minut syliin ja rupesin huutamaan kunnolla. Koko paikka raikui ja mami katsoi vieressä järkyttyneenä. Minuahan ei pidetä tuolla tavalla kiinni! Täti sanoi ettei minua satu vaan osoitan mieltä. Täti oli niin pelottava, että minulta pääsi pisu. Sain taas rokotuksen ja minulle laitettiin siru. Se vähän kirpaisi. Annoin tädin katsoa hampaat ja kaikki kiltisti. Täti käski mamia olemaan kovempi minua kohtaan. Se on mamille vaikeaa, koska hän rakastaa minua niin paljon ja pelkää minua sattuvan jos ottaa niskasta kiinni. Minä painoin 1250 gramaa.

Lääkärin jälkeen mentiin rakennustyömaalle Katajanokalle. Mami ja iskä sanoivat paikan olevan tuleva kotimme. On se nyt kumma jos me muutetaan ihan keskeneräiseen paikkaan, jossa ei ole edes ikkunoita. Kylmähän siinä tulee. 

Lauantaina mentiin Turkuun ja minä menin lätkämatsiin Tuto-Kiekko-Vantaa. Kun mentiin halliin aloin heti kannustaa räksyttämällä. Mamin mielestä kannustin väärää joukkuetta ja hän kantoi minut pois. Kun mentiin uudestaan katsomoon olin ihan hiljaa. Ainoa miinus matsissa oli, että ravintolan setä sanoi ”ei koiria tänne”. Mami mumisi ” Ei tämä ole koira vaan satuolento”.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini