Uusimmat kirjoitukset

Uusimmat kuvat

img_2307
img_2304

Blogin arkisto

Viikko 12 Kylpylässä

Perjantai 16.9.2005 - Hans


16.9 piti herätä tosi aikaisin, mikä on vähän ikävää. Minä tykkäisin nukkua aina pitkään ja mami ja iskä sai väkisin herätellä minut. Jokaisen aamun tulee alkaa sillä, että minä köllöttelen selälläni ja mami ja iskä rapsuttelee masusta. Sen jälkeen minä vähän venyttelen. Jos minua ei ehditä nostaa sängystä pois alan leikkiä pomppukania ja loikin pitkin poikin ja iskä peuhaa minun kanssa. Mami aina pelkää, että minä putoan. Kerran kyllä mätkähdin sängystä maahan. 

Lähdimme isolla bussilla Tampereelle ja hengailin Tampere-talolla messuilla. Siellä oli tosi monta meidän yrityksen työntekijää töissä. Kun he illalla lähtivät takaisin Helsinkiin me jäimme Tampereen kylpylään rentoutumaan. Mukaan tuli myös iso-mami ja pappa. Siellä me köllöteltiin ja olin vähän aikaa yksin huoneessa kun muut kävivät uimassa. 

Sunnuntaina mentiin mamin tädin 50-vuotisjuhliin Linnunlaulun huvilaan. Kaikki sukulaiset tulivat höpöttämään kuinka söpö olen. Kuvassa olemme juhlissa, minäkin pääsin maistamaan pöydän antimia. Lohi oli tosi hyvää. Olen iso-mamin sylissä ja vieressä on mamin veli Henkka. Henkka luuli minua ensin rotaksi, mutta tietää minun nyt olevan koira. Ihanaksikin kutsui viimeksi nähdessään :)


dsc01628.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini