Uusimmat kirjoitukset

Uusimmat kuvat

img_2307
img_2304

Blogin arkisto

Viikko 8 Tv-tähti ja juorulehtijulkkis

Torstai 18.8.2005 - Hans


Maanantaina oltiin palaverissa Radio Nrj:n toimistossa. Pääsin studioon ja siellä oli myös täti, jolla on 2 samanmerkkistä hauvaa kuin minä. Olin aika kiltisti, mutta pissahätä iski kesken palaverin. Seuraavana päivänä oli taas tärkeä palaveri kauppakeskus Sellossa, siellä olin ensin ihan hiljaa omassa laatikossa, mutta pakkohan se oli oma mielipiteensä ilmaista asioihin. Mami otti minut syliin kun olin muutaman lauseen sanonut. Työt ne vaan jatkuivat, palaveerattiin Kaapelitehtaalla ja käytiin moikkaamassa kummitätiäni Marianna The Voice tv:ssä. Pääsin mukaan lähetykseen ja Marianna esitteli minut tv:ssä.

Illalla oli sellainen hyväntekeväisyystapahtuma Toivolan lastenkodissa, johon mamini oli hommannut joukon julkkiksia pelaamaan jalkapalloa lasten kanssa. Joku setä otti meistä kuvan ja seuraavalla viikolla kuva oli Oho lehdessä. Siellä luki, että Hans koira edustaa maminsa sylissä. Torstaina oltiin Elisan toimitalossa koulutuksessa tulevaa promootiota varten ja minä olin tosi kiltisti omassa boksissa. Onneksi rankka työviikko oli ohi ja lähdin maalle rentoutumaan Riitan eli iso-mamin ja Simon eli papan kanssa. Myös Daniel-Spanieli oli mukana ja vaikka kuinka yritin herätellä sen huomiota repimällä hännästä ei se noteerannut minua ollenkaan. 

Loppuviikosta olin myös veneilemässä ekaa kertaa. Vähän kyllä pelotti, mutta sylissä ei enää tarvinnut täristä ollenkaan. Uivassa venenäyttelyssä oli paljon veneitä ja tuntuu siltä, että perheemme viettää aikaa merellä aika usein tulevaisuudessa. Eli pakkohan se on tottua.


dsc01546.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini