Uusimmat kirjoitukset

Uusimmat kuvat

img_2307
img_2304

Blogin arkisto

Rakas Hans ikuisesti muistoissamme - 22.6.2005-24.9.2018

Minä olen Hans Talas, pienen pieni chihuahua. Väriltäni olen harmaan beige ja mamini ja iskäni mielestä maailman suloisin.

dsc01464.jpg

Minä synnyin 22.6.2005 Tampereella. Juuriltani olen espanjalainen, kuuma latino siis. Muutin Helsinkiin 11.8.2005 mamini Heidin ja iskäni Jonnin luo.

Minulla on paljon lempinimiä kuten Hanska, Hanskanen, Hansuli, Hansu, Hanskutti, Hamppu, Pampuli, Pikku-Ukko, Pikkukoira ja Kulta. Sitten mami ja iskä rallattelee välillä ”Hanskasen korjaamolla, molla, molla” ja minä olen ihan innoissani. Meidän koti on Hanskasen korjaamo, jossa minä korjaan kaiken, vaikka stressin pois. Korjaan myös tuntemattomien ihmisten mieltä, sillä melkein kaikki alkavat hymyilemään nähdessään minut.

Minä olen töissä perheeni tapahtuma-alan yrityksessä päivisin. Lähinnä hoidan asiakassuhteita, siihen kuuluu esimerkiksi loikoilua asiakkaiden sylissä. Aloitin työt jo 7-viikkoisena, eli aika nuorena. Minusta on kivaa, että saan olla aina mukana menossa.

FAKTAT:
Syntynyt 22.6.2005 Tampere
Siirtynyt sateenkaarisillalle kotona sylissämme 24.9.2018
Kennel Silences
Nimi: Silences Montana
Emä: Estrella De Arlejo (Macy)
Isä: Gepetto De Arlejo
Sisarukset: Mary (Tampere) Manu (Kemi)

Nämä sivut ovat osoitus arvostuksesta tätä pientä suurta olentoa kohtaan, joka toi niin paljon iloa elämäämme. Hans ja Jens ovat aarteemme!

Heidi & Jonni